Naslovna >> Aktivnosti >> Obavijest – predavanje i druženje; subota, 03.03.2018. – Gislaved

Obavijest – predavanje i druženje; subota, 03.03.2018. – Gislaved

Važna obavijest za džematlije džemata Gislaved, kako slijedi;

Obaviještavamo džematlije džemata Gislaved da će se redovno sedmično predavanje i druženje u subotu 03.03.2018. godine održati u džamiji džemata Gislaved sa početkom u 18:30 sati (akšam namaz), ali napominjemo da će se isto održati isključivo i samo u gornjim prostorijama objekta, odnosno u džamiji (muški i ženski dio) i prostorijama za sastanke, dok će donji dio objekta biti zauzet za potrebe sirijske porodice i njihovih gostiju.

Molimo sve džematlije koji budu dolazili u vrijeme akšam namaza (18:30 sati) i/ili u toku predavanja i druženja poslije akšam namaza, pa do jacije namaza (20:00 sati) da prilikom ulaska u objekat vode računa i ne remete ili ometaju aktivnosti sirijske porodice i njihovih gostiju, te da po ulasku u objekat produže na sprat, odnosno u gore navedene prostorije zbog sedmičnog predavanja i druženja džematlija džemata Gislaved.

Zahvaljujemo na razumijevanju i želimo dobrodošlicu svima na sedmično predavanje i druženje, ali isto tako želimo dobrodošlicu i lijep ambijent porodici iz Sirije i njihovim gostima.

Hvala i selam ‘alejkum …

%d bloggers like this: